Saammeko esitellä: hallituksemme jäsen Jukka Illi

Toimihenkilöiden ja teollisuuden alan rekrytointeihin erikoistuneen henkilöstötalo Biisonin toimitusjohtaja Jukka Illi uskoo, että henkilöstöpalveluyrityksillä on merkittävä rooli työllisyystavoitteiden saavuttamisessa.

”Työssäni minua inspiroi ja motivoi loistava, isolla sydämellä varustettu Biisonin porukka, ja asiakkaidemme kasvun tukeminen. On ilo ja kunnia olla mahdollistamassa hienojen ammattilaisten työllistymistä ja samalla ratkoa asiakkaidemme henkilöstöresursointiin liittyviä haasteita. Mikä olisi parempaa, kuin löytää ihmiselle työtä ja samalla helpottaa asiakkaan arkea.

Päädyin henkilöstöpalvelualalle monen mutkan kautta. Suurimman osan työurastani olen tehnyt osakemarkkinoiden ja start up -yritysten parissa. Koen kuitenkin, että siirtyminen alalle sen ulkopuolelta on ollut ennemminkin vahvuus kuin heikkous, ja olemme pystyneet kehittämään uudenlaisia, asiakkaitamme hyödyttäviä toimintamalleja.

Haluan olla mukana HPL:n hallituksessa, koska liitto tekee tärkeää työtä reilun ja modernin työmarkkinan puolestapuhujana. Tällä hetkellä tarvitsemme toimivia työllistämisen ratkaisuja enemmän kuin koskaan aikaisemmin, ja uskon että HPL:n jäsenyritykset tulevat näyttelemään merkittävää roolia työllisyystavoitteiden saavuttamisessa.

Vapaa-ajallani tyhjennän päätäni purjelautailun, ratamoottoripyöräilyn, juoksun ja muiden harrastusteni parissa. Myös pienten lasten ja perheen kanssa vietetty aika on tärkeää vastapainoa työnteolle.”