Jo 200 Henkilöstöalan rekrytoinnin juridiikka -sertifikaatin suorittanutta!

Henkilöstöala HELA avasi kesäkuussa 2023 verkkokoulutuksen, joka on suunnattu henkilöstöalalla rekrytoinnin tehtävissä työskenteleville henkilöille.

Nyt huhtikuussa kurssin hyväksytysti suorittaneita eli sertifikaatin saaneita ammattilaisia on jo hienosti yli 200.

Rekrytointiin liittyvän juridiikan hyvä hallinta on tärkeä osa alan henkilöstöalan mainetta ja vastuullisuutta. Asiaan liittyvät myös yhdenvertaisuus, tasa-arvo ja syrjinnänkielto sekä tietosuojakysymykset.

Koulutuskokonaisuudessa on 10 osiota ja suoritusaikaa on kolme kuukautta. On arvioitu, että kurssin suorittamiseen menee aikaa 8–10 tuntia. Kurssin läpäisee ja sertifikaatin saa, jos testikysymyksistä vähintään 80 % on oikein.

Sertifikaatista on moni suorittaja iloinnut muun muassa Linkedinissä, sillä sertifikaatin voi helposti julkaista siellä.

Keräämme palautetta kokonaisuudesta. Kehujen lisäksi on saatu hyviä kehittämisideoita, joista osa on jo toteutettukin. Kurssin suunnittelussa tasapainoillaan muun muassa säädösmaailman kuivakkuuden ja mahdollisten elävän elämän esimerkkien suhteen. Myös vapaaehtoisia luettavia tai katsottavia lisäosuuksia on toivottu mukaan.

Onnea ja menestystä kaikille sertifikaatin jo suorittaneille ja muut tervetuloa verkkokurssille!
Koulutukseen voivat osallistua vain Henkilöstöala HELAn jäsenyrityksissä työskentelevät henkilöt.

Tutustu koulutukseen täällä >>