Henkilöstöalan rekrytoinnin juridiikka -verkkokoulutus

Henkilöstöalan rekrytoinnin juridiikka on henkilöstöalalla rekrytoinnin tehtävissä työskenteleville suunniteltu verkkokoulutuskokonaisuus. Kurssikokonaisuus sisältää 10 osiota, joissa käydään läpi juridiikkaa, joka jokaisen henkilöstöalalla työskentelevän rekrytoijan on hyvä hallita. Aikaa kurssin suorittamiseen on hyvä varata 8-10 tuntia.

Rekrytointiin liittyvän juridiikan hyvä hallinta on keskeinen osa alamme mainetta ja vastuullisuutta. Henkilöstöalalla oman monimutkaisuutensa tuo vielä se, että rekrytointiin liittyy asiakas, jolla on omat toiveensa ja näkemyksensä prosessin kulusta. Siksi tämä on tärkeä peruskurssi kaikille henkilöstöalalla rekrytoinnin parissa työskenteleville.

Sisältö

Koulutuksessa käydään läpi

  • alalla noudatettavat periaatteet
  • hyvän rekrytoinnin elementit
  • alan yleiset sopimusehdot
  • rekrytoinnin suunnittelu
  • työpaikkailmoitus, työhakemukset ja rekrytointikanavat
  • tietosuoja ja tietojen luottamuksellinen käsittely
  • työnhakijasta kerättävät tiedot ja hakijan arviointi
  • yhdenvertaisuus, tasa-arvo ja syrjinnän kielto
  • työsopimuksen tekeminen
  • ulkomaisen työntekijän palkkaaminen

Suoritustapa

Saat tunnukset Vuolearning-alustalle viikon sisällä ilmoittautumisesta, jonka jälkeen voit suorittaa koulutuksen osioita silloin, kun sinulle sopii. Kurssi pitää kuitenkin suorittaa kolmen kuukauden kuluessa siitä, kun olet saanut tunnukset kirjautumiseen. Kolmen kuukauden jälkeen käyttöoikeutesi kurssiin päättyy, vaikka et olisi kirjautunut ollenkaan tai kurssi olisi vielä kesken. Järjestelmä muistuttaa aikataulusta useamman kerran.

Kurssin suorittaminen vaatii kaikkien materiaalien lukemista tai katsomista sekä eri osioiden testien läpäisemistä. Testeistä pitää saada yhteensä vähintään 80 prosenttia vastauksista oikein. Kurssin suoritettuasi saat Henkilöstöalan rekrytoinnin juridiikka -sertifikaatin, jonka voi myös ladata LinkedIniin.

Hinta

Koulutuksen hinta on 200 euroa/osallistuja. Yritystä tai konsernia kohden koulutuksen maksimilaskutus vuonna 2023 on kuitenkin 1000 euroa. Laskutamme kaikki tämän vuoden osallistumismaksut joulukuussa ja käytämme yritykselle edullisinta laskutusta.

Vaikka osallistujia yrityksestä/konsernista olisi kaksikymmentä tai enemmänkin, hinta on tänä vuonna maksimissaan tuon 1000 euroa. Laskutustiedot kysytään jokaisessa ilmoittautumisessa, mutta laskutamme joulukuussa edullisimman tavan mukaan.

Muuta

Koulutukseen voi osallistua vain Henkilöstöala HELAn jäsenyrityksissä työskentelevät henkilöt.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu tästä>>

Lisätietoja toimisto@henkilostoala.fi