Jäsenneuvontaa ja koulutuksia

Neuvontaa

Asiantuntijamme neuvovat jäsenyrityksiämme työsuhteisiin liittyvissä kysymyksissä, työlainsäädännön ja työehtosopimuksen tulkinnassa sekä HELA YSE 2023 ja HELA REKRY YSE 2023 -sopimusehtojen tulkinnassa.

Neuvonnan avulla voidaan ehkäistä ennalta riitatilanteiden syntyminen.

Lisäksi asiantuntijoilla on ajantasaista tietoa työlainsäädännöstä.

Tukea neuvotteluihin

Annamme jäsenyrityksillemme tukea myös tilanteissa, joissa neuvotellaan työsuhteisiin liittyvistä erimielisyyksistä luottamusmiehen, ammattiliiton edustajan, työsuojelupiirin tai asianajotoimiston kanssa.

Asiantuntijoidemme osaaminen on yritysten käytössä nopeasti ja vaivattomasti. Asiantuntijamme tavoitat sähköpostilla osoitteesta tyosuhdeneuvonta@henkilostoala.fi sekä puhelimitse numerosta 050 433 5163.

Asianajoapu

Jäsenyrityksillämme on mahdollista saada tarvittaessa myös asianajoapua edulliseen jäsenhintaan. Elinkeinoelämän keskusliitto EK:n yhtiö Työsuhdejuristit Oy on erikoistunut työsuhderiitojen asianajoon. Lisäksi kannattaa olla yhteydessä HELAn toimistoon, josta löytyy  asianajoapua olosuhteiden salliessa.

Lue lisää EK:n Työsuhdejuristit Oy:sta >>

Laadukasta koulutusta

Järjestämme laadukasta koulutusta, jossa huomioidaan henkilöstöalan erityispiirteet. Koulutus on vain jäsenyrityksissämme työskenteleville. Jäsenyrityksille on tarjolla myös yrityskohtaista koulutusta.

Lisäksi jäsenyrityksissämme työskentelevät voivat osallistua EK Tiedon järjestämiin koulutuksiin jäsenhintaan.

Lisäksi järjestämme maksuttomia ajankohtaisinfoja Teamsin välityksellä.

Tulevat koulutuksemme  >>
Tutustu EK Tiedon koulutustarjontaan >>