Monimuotoisuus ja monikulttuurisuus työyhteisöissä – oppilaitosten ja henkilöstöalan yritysten yhteistyömahdollisuudet -webinaari 7.6.

Henkilöstöala HELA järjestää suurimpien Uudenmaan ammatillisten oppilaitosten kanssa webinaarin, jossa esitellään millaisia ratkaisuja ammatillinen koulutus tarjoaa henkilöstöalan yrityksille sekä heidän asiakasyrityksilleen. Webinaari on tarkoitettu vain Henkilöstöala HELAn jäsenyritysten edustajille.

Webinaarin ajankohta: 7.6.2024 klo 9-10.30

Monimuotoisuus, monikulttuurisuus – mitä tarkoittaa ja mistä apua? Omnia

  • Alustuspuheenvuoro, palvelupäällikkö Hanna Käkönen
  • Ammatillisen koulutuksen palveluja ja koulutuksia, palvelupäällikkö Hanna Käkönen ja palvelupäällikkö Tuula Alanko

Kulttuurin ja vieraskielisyyden vaikutukset työyhteisössä ja viestinnässä, Stadin AO

  • Mitä työyhteisössä tulee tietää kulttuureista ja kulttuurierojen esiintymisestä työyhteisön arjessa, Mari Lehto
  • Työyhteisön viestinnän vaikeudet. Sanaton ja sanallinen viestintä sekä kielitietoiset toimintatavat työyhteisössä, asiakkuusvastaava Marja Åsted

Oppisopimusta tukevat koulutuspalvelut, Sedu Education Oy

  • Ammatillinen suomen kielen koulutus, opettaja Jenni Huttunen
  • Konsultaatio työpaikalla ja työyhteisön valmentaminen, opettaja Mervi Ropponen

Työnmuotoilu työyhteisön rikastajana, Keuda

  • Lyhyt intro työnmuotoilun keinoihin ja käytännön esimerkkejä työnmuotoilun toteuttamisesta, Sari Aarnio ja Katja Koskivirta, Remmi Työpalvelu Oy

Lähetimme Teams-kalenterikutsun 8.5. kaikille, jotka saivat osallistumislinkin toiseen oppilaitosyhteistyö-webinaariin 26.4.2024.

Muutoin HELAn jäsenyritysten edustajat voivat ilmoittautua osoitteeseen toimisto@henkilostoala.fi, kirjoita viestin otsikoksi Ilmoittaudun oppilaitoswebinaariin. Ilmoittaudu viimeistään 5.6. Lähetämme kalenterikutsun seuraavana päivänä.

Webinaari on viimeinen kolmen webinaarin sarjasta. Kolmas. Ensimmäisen aiheena olivat rahoitusratkaisut rekrytointiin ja työllistämiseen ja toisen aiheena oli oppisopimus.

Tervetuloa kuulolle!