Tervetuloa näytteilleasettajaksi Kaapelitehtaalle kv-rekrytapahtumaan 31.1.2024

HELAn jäsenyrityksillä on mahdollisuus osallistua ständipaikalla Rekrytori for International -tilaisuuteen 31.1.2024.

Ständipaikka on HELAn jäsenyrityksille maksuton. Paikkana on Helsingin Kaapelitehdas (Merikaapelihalli) ja tapahtuma on avoinna klo 11–17.

Tapahtuman yleisöksi kutsutaan sekä Suomeen muuttaneita että muuttoa harkitsevia kansainvälisiä osaajia. Työnhakijoita kutsutaan etenkin pääkaupunkiseudulta. Tapahtuma on suunnattu ensisijaisesti kansainvälisille osaajille, mutta on avoin kaikille työnhakijoille. Tapahtuman kielinä ovat sekä suomi että englanti.

Näytteilleasettajiksi kutsutaan vain henkilöstöalan yrityksiä. Tilaisuus tarjoaa yrityksille erinomaisen mahdollisuuden kansainvälisten osaajien tapaamiseen ja rekrytoinnin edistämiseen.

Tapahtumassa on työnhakijoille ohjelmaa, esimerkiksi cv-kuvauspiste ja cv-videoklinikka. Työnantajista kootaan QR-koodeilla toimiva työpaikkaseinä, jonka avulla työnhakija voi omatoimisesti tutustua avoimiin työpaikkoihin.

Näytteilleasettajille tarjotaan näyttelypaikka, pöytä ja kaksi tuolia, sähkö ja wlan. Merikaapelihalliin ei ole tarkoitus rakentaa mitään ”messuosastoa”, mutta toki pari roll-upia kannattaa ottaa mukaan. Alueella on huonosti parkkitilaa. Kaapelitehtaan kahvila ja lounasravintola ovat käytössä. Näytteilleasettajia toivotaan paikalle klo 10 jälkeen.

Tilaisuuden järjestävät Helsingin kaupunki, Espoon kaupunki, Vantaan kaupunki, Uudenmaan TE-palvelut, Laurea-ammattikorkeakoulu ja HonkalaMedia. Henkilöstöala HELA on tapahtuman yhteistyökumppani.

Tapahtumasta on tietoa tällä sivulla >>

Ilmoittaudu pian sitovasti mukaan, paikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä!

Tästä ilmoittautumaan >>

Tarvittaessa voit kysyä lisätietoa HELAsta anna.parkkari (a) henkilostoala.fi tai tapahtuman vastaavalta tuottajalta Mikko Honkalalta, 040 522 7306 mikko.honkala (a) rekrytori.fi