Saammeko esitellä: hallituksemme jäsen Katja Miettinen

” Kun olin lapsi, haaveilin arkeologin ammatista. Iso haaveeni oli löytää jotain muinaista. Olin kiinnostunut historiasta. Kiinnostus on säilynyt aina tähän päivään saakka.

Tällä hetkellä työskentelen Academic Workin toimitusjohtajan sijaisena, ja siirryn toukokuussa vastamaan yrityksemme People and Performance (HR) -toiminnoista ja -tiimistä.

Työssäni minua inspiroivat ihmiset, heidän kasvunsa sekä liiketoimintamme kehittäminen. Myös merkityksellisyys motivoi: luomme työuria ja autamme yrityksiä oman liiketoimintansa kehittämisessä ja kasvattamisessa.

Päädyin henkilöstöpalvelualalle asiakkaan roolista, siis ns. pöydän toiselta puolelta. Ostaessani henkilöstöpalvelualan palveluita huomasin, miten mielenkiintoinen toimiala ja nykyinen työnantajani on.

Haluan olla mukana HPL:n hallituksessa, sillä koen, että liitolla on merkittävä rooli henkilöstöpalvelualan kehittäjänä. Maailma ympärillä ja etenkin työelämä muuttuu, ja myös meidän on muututtava ja muutettava sitä omalta osaltamme haluttuun suuntaan. Yksin on vaikea tehdä suuria muutoksia, mutta toimiva yhteistyö yli yritysrajojen vie parhaiten koko alaa eteenpäin.

Vapaa-aikaani voisi kuvata parhaiten kolmella L:llä: liikun, luen, lepään. Parhaiten rentoudun viettämällä aikaa perheeni ja ystävieni kanssa. Tällä hetkellä minua liikuttaa eniten koiramme, joka itseni lailla nauttii kunnon juoksulenkeistä.”