Kuka on Vuoden rekrytoija 2022? Rekrygaala palkitsee jälleen alan parhaat teot ja tekijät

Rekrygaala palkitsee rekrytointialan parhaat onnistumiset 3.11.2022 Helsingissä Vanhalla ylioppilastalolla. Jo viidettä kertaa järjestettävässä Rekrygaalassa jaetaan palkinnot viidessä eri kategoriassa: Vuoden rekrytoija, Vuoden rekrytointiteko, Paras rekrytointikampanja, Vuoden rekrytointialan kehittäjä ja Vuoden työnantajabrändi.

Finalistit ja voittajat valitsee riippumaton alan ammattilaisista koostuva tuomaristo. Vuoden rekrytointikampanja valitaan avoimella nettiäänestyksellä. Tapahtuman järjestää Duunitori yhteistyössä työ- ja elinkeinoministeriön, HPL:n, Henry ry:n, HR viestin, Marketing Finlandin ja suorahakuyhdistys FEXin kanssa.

Haku kategorioihin on nyt auki! Voit ilmoittaa mukaan itsesi tai organisaatiosi tai vinkata osaajan, teon tai kampanjan, joka on jäänyt kuluneen vuoden aikana mieleen rekrytointialalta.

Kategorioihin voi ilmoittautua maksutta ehdolle tai vinkata onnistuneista teoista ja tekijöistä Rekrygaalan sivuilla.

Vuoden rekrytointiteko

Vuoden rekrytointiteko voi olla olla mikä tahansa edellisten 12 kuukauden aikana tehty teko, jolla on rekrytoinnin keinoin saatu suoraan tai välillisesti aikaan myönteisiä vaikutuksia yksilöiden, yhteisöjen tai yhteiskunnan kannalta.

Vuonna 2021 palkinnon vei Spring House ja Varma IPS-mallin pilotoinnillaan. Teko vastasi mielenterveyskuntoutujien työllistämiseen liittyviin haasteisiin uudenlaista lähestymistapaa hyödyntämällä.

Vuoden rekrytoija

Vuoden rekrytoijaksi voidaan valita henkilö, joka on tehnyt poikkeuksellisen laadukasta ja tuloksellista työtä oman organisaationsa ja/tai asiakkaidensa puolesta edellisten 12 kuukauden aikana.

Viime vuonna tittelin nappasi Perustava-konsernin henkilöstöpäällikkö Veikko Nissilä, joka on tehnyt vaikuttavaa työtä rakennusalan haastavien rekrytointien parissa.

Vuoden rekrytointialan kehittäjä

Vuoden rekrytointialan kehittäjäksi voidaan valita henkilö tai yhteisö, joka on tehnyt arvokasta työtä rekrytointialan kehittämiseksi.

Viime vuonna tunnustuksen sai THL:n Moninaisesti parempi -hanke ja siihen liittynyt monimuotoisuutta edistänyt rekrytointikokeilu.

Paras rekrytointikampanja

Parhaaksi rekrytointikampanjaksi valitaan vuosittain poikkeuksellisen ansiokas rekrytointikampanja, jonka suunnittelussa ja toteutuksessa on käytetty luovuutta. Kampanja voi sisältää yhden tai useita elementtejä, kuten työpaikkailmoituksen, kampanjasivun ja/tai videon.

Vuonna 2021 kategorian voitti yleisöäänestyksen perusteella IT-talo Vincitin Tajjuutko AaTeeKoon piälle? -kampanja, joka valloitti osaajat Savon murteella ja tuotti huimia tuloksia.

Vuoden työnantajabrändi

Vuoden työnantajabrändin palkinto annetaan työnantajalle, joka on systemaattisesti rakentanut suhdetta omaan kohderyhmäänsä. Palkintoa jaettaessa painotetaan pitkäjänteistä ja strategista brändityötä yksittäisten kampanjoiden sijaan.

Tunnustus jaettiin ensimmäisen kerran viime vuonna, jolloin IT-talo Gofore nappasi voiton kotiin.

Rekrygaala on rekrytointialan ammattilaiset yhteen kokoava tapahtuma, joka palkitsee vuosittain toimialan parhaat teot ja tekijät. Tapahtuman suojelijana toimii työministeri Tuula Haatainen. Lisää tapahtumasta osoitteessa rekrygaala.fi. Tapahtuman järjestää Duunitori Oy yhteistyössä Työ- ja elinkeinoministeriön, HPL:n, Henry ry:n, HR viestin, Marketing Finlandin ja suorahakuyhdistys FEXin kanssa.