HPL hakee viestinnän asiantuntijaa

Oletko viestinnän ammattilainen ja kiinnostunut elinkeinopolitiikasta? Haluatko päästä työskentelemään työelämän muutoksen näköalapaikalle? HPL etsii VIESTINNÄN ASIANTUNTIJAA vastaamaan kokonaisvaltaisesta viestinnän suunnittelusta ja toteutuksesta.

Tehtävä on monipuolinen ja pitää sisällään liiton sisäistä sekä ulkoista viestintää. Työssä pääset toteuttamaan sisällöntuotantoa monikanavaisesti, sisältäen verkkosivujen ja sosiaalisen median päivittämistä sekä kehittämistä. Lisäksi tehtävään kuuluu viestintäkampanjoiden ja -projektien vetämistä sekä jäsenyritys- ja mediayhteistyötä. Vastaat myös liiton visuaalisesta viestinnästä ja brändistä yhteistyössä alihankkijoiden kanssa. Raportoit suoraan toimitusjohtajalle.

Työssä arvostetaan viestinnällistä kokemusta, hyvää kirjallista esitystaitoa sekä tarkkuutta. Olet ulospäinsuuntautunut, rohkea ja innokas kehittämään uutta. Omaat hyvät projektinhallintataidot, paineensietokyvyn sekä itsenäisen työotteen. Sinussa tulee olla myös ripaus luovuutta ja taitoa innostaa myös muita. Ideaalihakijalla on korkeakoulututkinto sekä muutaman vuoden työkokemus vastaavanlaisista viestinnällisistä tehtävistä järjestössä. Työssä tulee olla vahva suomen kielen taito, englanti ja ruotsi ovat plussaa. Seuraavien ohjelmistojen tuntemus katsotaan eduksi: WordPress, Click dimension, Dynamics ja DreamBroker.

Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä osana kuuden hengen tiimiä, jossa pääset näyttämään oman osaamisesi sekä saat varmasti mukavat työkaverit ympärillesi. Toimisto sijaitsee Etelärannassa Helsingin keskustassa. Tehtävä on jatkuva, toistaiseksi voimassa oleva.

Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian, haku on avoinna ainoastaan viikon. Tulemme lähettämään jatkoon valituille hakijoille videohaastattelukutsun, jonka perusteella järjestämme henkilökohtaiset haastattelut.

Rekrytointia toteutetaan yhteistyössä Barona Luovan kanssa. Tartu tilaisuuteen ja täytä hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian, mutta viimeistään maanantaina 27.01.20 Lisätietoa työtehtävästä antaa henkilöstökonsultti Tiina Lonka 050 534 7909 tai tiina.lonka@barona.fi.

Hae työpaikkaa >>