Suomen ensimmäinen Rekrygaala palkitsee alan ansioituneimmat

On tullut aika antaa Suomen kasvavan työllisyyden näkymättömille sankareille heidän ansaitsemansa arvo. Ensi syksynä 1.11.2018 Vanhalla Ylioppilastalolla palkitaan alan parhaat teot ja tekijät. HPL on mukana tapahtuman kumppanina.

Rekrytointia tekevät asiantuntijat ovat paljon vartijoita: heidän ammattitaidollaan on iso vaikutus siihen, miten työmarkkinat toimivat Suomessa käytännön tasolla. Haluamme tapahtumalla edistää rekrytoinnin ammattimaisuutta ja arvostusta, joka on edellytys työpaikkojen ja osaajien paremmalle kohtaamiselle.

Ilmoittaudu palkinnon saajaksi

Alan parhaat teot ja tekijät palkitaan seuraavissa kategorioissa:

  • Vuoden rekrytoija
  • Vuoden rekrytointialan kehittäjä
  • Paras työpaikkailmoitus
  • Vuoden rekrytointiteko

Ilmoittautumisia palkinnon saajaksi otetaan vastaan 31.8.2018 saakka. Tarkemmat tiedot palkintokategorioista ja ohjeet hakemiseen löydät osoitteesta rekrygaala.fi/kategoriat.html

Osallistu gaalaan

Liput vuoden mielenkiintoisimpaan rekrytointialan tapahtumaan on nyt saatavilla! Tule mukaan seuraamaan palkintogaalaa, verkostoitumaan rekrytointialan ammattilaisten kanssa sekä viihtymään unohtumattoman ohjelman parissa. Varmista lippusi osoitteessa http://bit.ly/rekrygaala-liput

Rekrytointigaalan tuomaristona toimii riippumaton, alan alan asiantuntijoista koostuva ryhmä. Tapahtuman kumppaneina ovat TEM, HENRY ry, HPL sekä HR Viesti.

Tapahtuman suojelijana toimii työministeri Jari Lindström ja tapahtuman järjestää Duunitori Oy.

Tule mukaan vaikuttamaan – viedään yhdessä alaa eteenpäin!