Saammeko esitellä: hallituksemme jäsen Timo Hakkarainen

Hallituksemme jäsen Timo Hakkarainen on yksi henkilöstöpalveluyritys Bolt.Worksin perustajista. Tällä hetkellä hän työskentelee Boltin toimialajohtajana ja vastaa myös yrityksen markkinoinnista ja brändistä.

”Unelmoin 7-vuotiaana kouluun kävellessäni rokkitähden ja jääkiekkoilijan urista. Kovin suurta konkretiaa noissa haaveissa ei tainnut olla, vaikka viihdyn edelleen salibandykentällä ja karaokessa.

Aloitin suorahakukonsulttina Talentor Finlandilla vuonna 2005. Tämän jälkeen oli selvää, että olin löytänyt kutsumusammattini.

Työssäni minua inspiroi ja motivoi kasvu, kasvu ja vielä kerran kasvu. Viittaan tällä myös mahdollisuuteen kasvaa itse yrityksen kasvun rinnalla.

Haluan kehittää henkilöstöpalvelualan vetovoimaa ja salonkikelpoisuutta. Siksi olen mukana myös HPL:n hallituksessa. Kehittäminen edellyttää mielestäni sekä hyviä tekoja että vahvaa edunvalvontaa ja viestintää. Voimme kasvaa yrityksinä merkittävästi, jos saamme asiakkaamme ja koko kansan ymmärtämään vahvuutemme ja hyötymme kansantaloudelle. Tässä mainetyössä on vielä paljon tekemistä.

Vapaa-ajallani pelaan salibandya, käyn kuntosalilla, hiihdän, juoksen ja ennen kaikkea vietän aikaa perheeni kanssa, johon kuuluvat avovaimo, 8-vuotias tytär ja 4-vuotias poika. Pienenä kuriositeettina on pakko mainita, että harrastuksiini kuuluu myös vuosimallin 1970 2-paikkainen hopeinen Datsun 280z, jolla ajelen Suomen suvi-illoissa.”