Henkilöstöpalveluiden hyvä kehitys suhdannekyselyissä jatkuu

HPL julkaisi syyskuun TOP 20 liikevaihtotiedustelun.

Henkilöstöpalveluiden myynti- ja henkilöstömäärien kasvut ovat hidastuneet samalle tasolle muiden palveluiden kanssa. Kuluvana vuonna vauhti on tähän saakka kiihtynyt sekä viereisiin kuukausiin että edellisvuoden vastinkuukausiin nähden. Viime vuosi oli kokonaisuutena hyvä, mutta kesän jälkeen kasvu ei enää jatkunut kuukaudesta toiseen. Sama toistuu ehkä tänäkin vuonna.

HPL:n liikevaihtotiedustelun mukaan henkilöstöpalveluiden liikevaihto oli vuoden 2018 syyskussa 119,3 miljoonaa euroa. Edellisen vuoden syyskuusta liikevaihto lisääntyi neljä prosenttia, elokuussa kasvu oli yhdeksän prosenttia.

Juuri julkaistussa liikevaihtotiedustelussa on alan TOP 20 yritysten syyskuun 2018 luvut. Henkilöstöpalveluyritysten liiton (HPL) toukokuun 2018 liikevaihtotiedustelun mukaan henkilöstöpalvelualan liikevaihto kasvoi edellisen vuoden toukokuusta 15 prosenttia.

Henkilöstöpalveluyritysten liitto (HPL) julkaisee kuukausittain henkilöstöpalvelualan TOP 20 liikevaihtotiedustelua, jota varten lukuja on kysytty alan 20 suurimmalta yritykseltä.