Saammeko esitellä: hallituksemme jäsen Kati Kulin

Go On Yhtiöiden henkilöstöjohtajana työskentelevä Kati Kulin päätyi henkilöstöpalvelualalle aikuiskasvatustieteen opintojen kautta. Työssään häntä inspiroivat haasteet, ongelmaratkaisu ja vaihtelevuus.

Työni tällä hetkellä on…

Toimin Go On Yhtiöiden henkilöstöjohtajana ja johtoryhmän jäsenenä. Palvelemme valtakunnallisesti 23 paikkakunnalla ja työllistämme vuosittain yli 5 000 työntekijää.

Vastaan ketjun henkilöstöhallinnosta ja valmennan ja sparraan meidän HR-asiantuntijoitamme ja esimiehiä sekä autan päivittäisissä työsuhdeasioissa ja haastavissa tilanteissa.

Työssäni minua inspiroi ja motivoi…

Minua motivoi se, että tämä työ on merkityksellistä ja pystyn auttamaan muita. Palkitsevinta on, kun näen, että ihmiset kehittyvät ja onnistuvat omassa työssään.

Haastavat tilanteet ja ongelmanratkaisu inspiroivat minua työntekijänä. Työsuhdeasioiden ja ihmisten kanssa työskentely tuo lähes päivittäin eteen yllättäviä tilanteita ja juuri tämä työn vaihtelevuus ja hektinen rytmi sopivat hyvin luonteelleni.

Päädyin henkilöstöpalvelualalle…

Kiinnostuin henkilöstöhallinnon tehtävistä aikuiskasvatustieteen opintojen kautta. Hain opintojen päättyessä konsultin tehtävään henkilöstöpalvelualalle ja tulin valituksi vuonna 2010. Tämän jälkeen olen työskennellyt useassa eri tehtävässä henkilöstöpalvelualalla ja viimeiset vuodet Go On Yhtiöissä.

Olen mukana HPL:n hallituksessa, koska…

Haluan vaikuttaa henkilöstöpalvelualan tunnettuuteen vastuullisena sekä merkittävänä työnantajana Suomessa.

Kun olin lapsi, haaveilin…ammatista. Miksi?

Hotellijohtajan tehtävästä. Lapsuudessani matkailimme asuntoautolla Suomessa. Ehkä haaveammattini enteili myöhempää kiinnostustani matkailuun ja ihmisten johtamiseen.

Vapaa-aikanani mieluiten…

Urheilen, matkustelen ja vietän aikaa perheeni kanssa.