Saammeko esitellä: hallituksemme jäsen Pia Björkroth

LEAD Henkilöstöratkaisut Oy:n toimitusjohtaja Pia Björkroth nauttii työssään jatkuvasta uuden oppimisesta.

”Olen LEAD Henkilöstöratkaisujen ja tytäryritystemme toimitusjohtaja, ja myös yrityksen omistaja. Päädyin henkilöstöpalvelualalle täysin sattumalta. Olen työskennellyt aiemmin myynti- ja markkinointitehtävissä sekä tapahtuma-alalla että tv-alalla. Lapsena haaveilin myyntipäällikön tehtävästä, koska se vaikutti mielestäni hienolta: työsuhdeauto käytössä ja salkku kainalossa .

Nykyisessä roolissani saan tehdä merkityksellistä työtä niin yritysten kuin yksilöiden näkökulmasta. Löydämme työnhakijoille uusia ja motivoivia työpaikkoja, ja voimme auttaa asiakasyrityksiämme menestymään etsimällä oikeat osaajat oikeisiin työtehtäviin. Opin päivittäin uusia asioita, saan tehdä työtä hyvin erilaisten ihmisten kanssa ja pääsen haastamaan itseäni sekä tiimiäni onnistumisiin.

HPL:n hallituksessa pystyy vaikuttamaan koko henkilöstöpalvelualan kehittymiseen, sen muuttuviin tilanteisiin ja tulevaisuuteen. Koen olevani etuoikeutettu, kun saan kuulla ja vaikuttaa ensimmäisten joukossa toimialamme muutoksiin, liiton yritysten työnantajakuvaan sekä uudistumiseen.

Vapaa-ajallani nautin ulkoilusta ja juoksemisesta, ja käyn kuntosalilla viikoittain. Myös ruuanlaitto, kävelylenkit koirien kanssa ja tv:n katselu irrottavat minut työasioista.”