Saammeko esitellä: hallituksemme jäsen Esa Rantanen

Poolia-konsernin Suomen yritysten toimitusjohtajaa Esa Rantasta inspiroi työssä ihmiset, kun taas työasioista irtautumisessa auttaa perheen eläintarhan parissa puuhailu.

” Lapsena olin hyvin utelias kaikista tulevaisuuden tuomista mahdollisuuksista, jossain vaiheessa myöhemmin kiinnostuin liiketoiminnasta. Henkilöstöalalle päädyin, kun minua sinne pyydettiin oltuani pitkään ICT-alalla. Ensin mietin, että mitäköhän minä sillä alalla teen, mutta uteliaisuus toimialaan sekä tehtävään voitti kuitenkin ja oikein hyvä niin.

Työssäni minua inspiroi ihmiset, uuden luominen, motivaation merkityksen näkeminen työnteossa, liiketoiminnan kehittäminen, haasteista selviäminen sekä ratkaisujen löytäminen tilanteisiin, joissa vaaditaan uutta näkökulmaa ja erilaisia toimintamalleja.

HPL:n hallituksessa pääsen vaikuttamaan toimialan kehitykseen. Samalla se on avainpaikka, jossa oppii tuntemaan kollegoita ja jossa saa uutta näkemyksellisyyttä, kun käsittelemme yhdessä toimialan haasteita ja mahdollisuuksia.

Vapaa-ajalla parasta on perheen kanssa arjen jakaminen. Matkustelua silloin kun se on mahdollista ja poikieni urheiluharrastuksissa mukana olemista. Työasioista irti pääsemiseen auttaa myös hyvin, kun on mahdollista olla apuna perheemme ”eläintarhassa”, johon kuuluu muun muassa hevosia, koiria ja lampaita.”