Rekrygaalassa palkittiin rekrytointialan huiput

Rekrytointialan parhaimmistoa palkittiin 1. marraskuuta Helsingin Vanhalla Ylioppilastalolla järjestetyssä Suomen ensimmäisessä Rekrygaalassa.

Tilaisuuden tavoitteena on tuoda parhaita osaajia parrasvaloihin ja kehittää alaa sekä sen arvostusta. Tilaisuudessa oli HPL:n lisäksi mukana paljon henkilöstöpalvelualan yrityksiä niin yhteistyökumppaneina, tuomaristossa kuin yleisössäkin.

Vuoden rekrytointialan kehittäjänä palkittiin Staffpointin toimitusjohtaja, HPL:n hallituksen 2019 jäsen Anu Ahokas. Tuomaristo antoi ehdokkaalle tunnustusta valtakunnallisen mittakaavan kehittämistoiminnasta, julkisen keskustelun herättämisestä sekä henkilöstöpalveluyritysten pään nostamisesta. Häntä tituleerattiin yhteistyön rakentajaksi elinkeinohallinnon, yritysten ja palveluntuottajien välillä.

“Hän saa omalla persoonallaan asioita tapahtumaan – kokonaisvaltaisesti”, tuomaristo perusteli.

Vuoden parhaimmaksi rekrytointiteoksi valittiin Fazerin 125 mahdollisuutta työelämään ja rekrytoijaksi Vincitin Saana Rossi. Osuuskunta Maitomaan savolaisen lupsakkaasti toteutettu persoonallinen työpaikkailmoitus valittiin vuoden parhaaksi työpaikkailmoitukseksi. 

Rekrygaala on rekrytointialan ammattilaiset yhteen kokoava tapahtuma, joka palkitsee vuosittain toimialan parhaat teot ja tekijät. Tapahtuman suojelijana toimii työministeri Jari Lindström. Yhteistyökumppaneina ovat Henkilöstöpalveluyritysten liitto HPL, henkilöstöjohdon ryhmä Henry, HR viesti. Lisää tapahtumasta osoitteessa rekrygaala.fi. Tapahtuman järjestää Duunitori Oy.

Kuvat: Fredrik Bäckman