Ravintola-alan PRO-gaalan palkinto vuokratyöntekijälle

Ravintola-alalla arvostetussa PRO-gaalassa 2020 palkittiin ensimmäisen kerran tänä vuonna henkilöstöpalveluyrityksen työntekijä.

StaffPointilla 22 vuotta uraa luonut, taitava Johannes Djupsjöbacka pokkasi PRO Ammattikeittiön Kokki -tunnustuksen. Näistä vuosista hän on ollut 11 vuotta vakituisena kokoaikaisena StaffPointin työntekijänä sopimuskuukausipalkalla.

Johannes on vuokratyöntekijänä onnistunut rakentamaan itselleen mielekkään ja vaihtelevan uran, jolla on viihtynyt ja kehittynyt. Johannes on tehnyt töitä useammassa asiakasyrityksessä.

Joustava vuokratyö kasvattaa suosiotaan tekijöiden joukossa. Työn murroksen myötä moni muodostaa itse oman tapansa rakentaa työkalenterinsa ja tehdä töitä. Vuokratyö mahdollistaa tämän joustavasti ja harva tietää, että henkilöstöpalveluyrityksellä voi työskennellä vakituisena työntekijänä keikkaa tehden ja eri yrityksiä palvellen niin kuin Johannes on oman uransa rakentanut.

Johannes lähetti äänestäjilleen terveisiä voitokkaan gaalaillan jälkeen!
”Kiitos kaikille äänestäjille ja kannustusjoukoille. Hienoa, että henkilöstövuokrausyrityksen työntekijälle annetaan tällainen palkinto ja tunnustus työstä. Me vuokraduunarit olemme osa suomalaista arkea. Me lomitamme sairauslomia, tuuraamme kesä- ja talvilomien aikana ja menemme silloin kuin jossakin on akuutti tarve lisätyövoimalle. Me olemme ”vakkareina” ja pyöritämme kuka minkäkinlaista työmaata joko porukalla tai itsenäisesti. Me menemme aina tarpeeseen, menemme töihin. Toivotan kaikille keikkaduunareille paljon antoisia ja elämyksellisiä työvuoroja.”

HPL onnittelee lämpimästi Johannesta ja Staffpointia!